MobilGate-32 - GSM kapunyitó, távjelző-, távkapcsoló, 32 hívószám felismeréssel

olcsó mobilgate 32 kapunyitó

 

Ingyenes kapu-,sorompó-, ajtónyitás ráhívással, újraindítási funkciókkal

Rádiós távirányítók helyett kényelmesebb és olcsóbb megoldás

Irodák, társasházi bejáratok, garázsok, parkolók számára

Vállalkozások sorompó, garázs-, és parkoló oszlopok kapunyitásra

Vállakozások számára bejárat távműködtetésére

Routerek, szerverek, kábelTV berendezések, újraindítására

Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel

       A MobilGate-32 távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett, ipari GSM alapú távirányító, kapunyitó, távjelző, távkapcsoló, resetelő (újraindító) modul, mely 2 bemenettel, 4 relés kimenettel rendelkezik. A 4 kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással működtethető előre meghatározott időre. A maximum 32 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben fog értesülni. Ráhívással a másik két relés kimenet kapcsoltatható. A GSM kapunyitó 32 telefonszámra programozható fel. Önálló GSM kapunyitó egységként, GSM újrainditó, resetelőként, vagy egyéb eszközök mellé kiegészítő pagerként egyaránt felhasználható. Tápfeszültsége 10-30V közötti egyenfeszültség. Felprogramozása az erre a célra fejlesztett ingyenes letöltő szoftverrel történik, számítógép USB portján keresztül vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével.

       A GSM kapuvezérlő bemenetek és kimenetek egy-egy max. 16 karakter hosszúságú névvel elnevezhetők, illetve meghatározható a két-két kimenet működtető parancsa is, melyeket a modulra küldve a relék (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajtanak. A MobilGate-32 GSM kapunyitó tetszőleges előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyával üzemeltethető. Panel verziója a MobilGate-32, dobozolt verziója MobilGate-32d, DIN sínes verziója MobilGate-32c név alatt fut. Ezen modulcsalád minden egyes tagja rendelkezik egy nagyobb memóriával rendelkező változattal, melyek MobilGate-128 néven kaphatók. A MobilGate-32 GSM kapcsoló kétféle antennával szállítható. Megrendelhető rászerelt SMA csatlakozós, kétnormás bot-antennával, és rendelhető szintén kétnormás, SMA csatlakozós, külső mágneses antennával, mely kb. 0.5 m hosszú RG174-es koax kábelen keresztül csatlakoztatható a kapcsoló modulhoz. Minden, MobilGate családba tartozó GSM kapunyitó - távkapcsoló modult kompletten, antennával, driverrel, és letöltő szoftverrel együtt szállítunk.

Kifutott termék. Utódterméke:
 MobilGate-Mini

      A Mobilgate-32 GSM kapunyitó szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármely SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, de az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza. A MobilGate-32 kapunyitó modul tápfeszültsége polaritás függő, a jobb oldali pontjára kerül a 10-30V, és a sorkapocs bal oldala a föld. A bemenet egyszerű kontaktusra kapcsol, a két pontja közül a baloldali a föld, és a jobboldali pontját kell az sms indításkor földre kötni.


olcsó gsm kapunyitó olcsó mobil kapunyitó ingyenes kapunyitás telefonnal

      Kivezetésre került a 2 hanghívással és a 2 sms-sel vezérelhető relék nyitó (NC) és a záró (NO) kontaktusa is, a relék közös pontja a panelen (C) vagy (Com) rövidítéssel került jelölésre. Terhelhetőségük max 48V 1A lehet. A modul csavaros SMA antenna csatlakozójára a tartozékként adott bot antenna helyett 0.6 m hosszú kivezetéssel ellátott mágneses antenna is rászerelhető, így zárt fémdobozban kivezetett antenna mellett is alkalmazható. A készülék memóriájában tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.

      A MobilGate-32 gsm kapunyitó ingyenes letöltő szoftverünk gyors és egyszerű módot kínál a készülék felprogramozására. Az USB portra csatlakoztatott modult az operációs rendszer felismeri, a Windows XP, Windows-7, Windows-8 vagy újabb oprendszer a modult regisztrálja, és a letöltő szoftver a szines kezelőszervei aktiválásával jelzi, hogy belépett program üzemmódba.

     A monitoron megjelenő menüpontok az alapvető funkciók elérését teszik lehetővé, az ablakban pedig megjelenik és szerkeszthetővé válik a készülékbe letöltendő összes adat. Az adataink szabadon le-, és feltölthetők. Ha az utolsó letöltés óta SMS-ekkel az adatokat távolról módosították, akkor feltöltés után az a szoftverben megjeleníthető és ellenőrizhető. A különféle beállítások laptopra, számítógépre elmenthetők, később szerkeszthetők és visszatölthetők. A szoftverből a modul a bemenetek és kimenetek állapota, a feljelentkezett GSM térerő is lekérdezhető, és ellenőrzése képpen a kimeneti relék is külön-külön ki-, és bekapcsolhatók. A MobilGate-32 kapunyitó és táv-resetelő panelt sokoldalú programozhatóságára való tekintettel mindenképp letöltő szoftverrel javasolt fel- programozni, de a kisebb módosítások (egy-egy telefonszám felvétele vagy törlése) praktikusan akár távolról is, SMS-ben elvégezhető. Ezért részletes memória térkép segíti a felhasználót a készülék programozásában.

A megszerkesztett és letöltött program a számítógépen elmenthető, így a későbbiekben könnyen visszanézhető és módosítható.


olcsó gsm ajtónyitó

    Tudnivalók:

 

  • A MobilGate-32d kapuvezérlő modul tápfeszültsége 10...30V közötti egyenfeszültség lehet.
  • A modulra váltakozó feszültséget kapcsolni tilos, ettől a modul tönkremehet.
  • A modulra nem kapcsolható olyan feszültség, mely 24Vac váltófeszültségből lett egyenirányítva. A kapott feszültség 34-38V lesz, ami működésképtelenné teheti a kapunyitó modult.
  • A MobilGate-32d kapunyitó modul kommunikáció alatt felvett átlagos áramfelvétele 200mA, így a biztonságos működéséhez legalább 12V 500mA-es tápegység vagy 24V 300mA-es egyenfeszültségű áramforrás szükséges. A kisebb tápegységekkel a modul nem üzemel megbízhatóan, és nagyon kis terhelhetőségű tápegységek esetén a működése el sem indul.
  • A MobilGate-32d kapunyitó modul bemenete feszültségmentes kontaktusos bemenet. Ezért a bemenetre bármiféle külső feszültséget adni tilos, annak hatására meghibásodhat.

  • A MobilGate-32d kapunyitót antenna nélkül bekapcsolni tilos. Az antenna hiánya a GSM modul meghibásodását okozhatja
  • A modul a szolgáltatótól vagy máshonnan érkező SMS-eket továbbítja az 1-es telefonszámra, így a feltöltőkártya esetén a szolgáltató által küldött egyenleget is. Azonban a SIM kártya teljes leürülése utána készülék (látszólag) működőképes, de kommunikálni már nem tud, így alkalmazása esetén a kártya egyenlegét célszerű rendszeresen figyelemmel kísérni !
  • A Mobilgate-32d csak PIN kód nélküli SIM kártyával képes működni. Feltöltő kártya esetében a szolgáltató önkiszolgáló ügyfélszolgálatán engedélyezni kell a SIM kártya hívószám elküldését (SMS és riasztás esetén így tudjuk hogy a modul hívott)
  • Feltöltő és előfizetéses kártya esetén is a hívásátirányítást, illeve az SMS küldést a szám foglaltság és a "nem elérhető" esetére egyaránt le kell tiltani!
mobilgate 32 bekötés

Specifikációk:

Tápfeszültség: 10–30 Vdc
Nyugalmi áramfelvétel (12V): 30 mA
Áramfelvétel elengedett relékkel: 36 mA
Áramfelvétel behúzott relékkel: 105 mA
Max. áramfelvétel: 170 mA

Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Antenna csatl.: SMA bot, kétnormás
Üzemi hőmérséklet: -30 ... +70 C fok
Panel hosszúság: 80 mm
Panel szélesség: 54 mm
Panel magasság: 18 mm