MobilGate-32c - Nagyáramú GSM kapunyitó, távjelző-, távkapcsoló, 32 számra

olcsó mobilgate 32c kapunyitó

 

Ingyenes kapunyitás, tápelvétel- és újraindítás 32 telefonszámra

Bármilyen mobiltelefonról működtethető

Ipari eszközök, routerek, kábelTV berendezések működtetésére

Családi házak, társasházi bejáratok, garázsok működtetésére is

Nagyáramú relés kimenetekkel közvetlen hálózati táp kapcsolására

Egyszerű távkapcsolásra, általános távműködtetésre

Kényelmes, költségmentes, gyors távkapcsolást biztosít

Szolgáltatófüggetlen feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel

     A MobilGate-32c távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett, ipari GSM alapú távirányító, kapunyitó, távjelző, távkapcsoló, resetelő (újraindító) modul, mely 2 db bemenettel, 4 db nagyáramú relés kimenettel rendelkezik. A 4 kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással működtethető előre meghatározott időre. A maximum 32 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben fog értesülni. Ráhívással a másik két relés kimenet kapcsoltatható. A GSM kapunyitó 32 telefonszámra programozható fel. Önálló GSM kapunyitó egységként, GSM újrainditó, resetelőként, vagy egyéb eszközök mellé kiegészítő pagerként egyaránt felhasználható. Tápfeszültsége 10-30V közötti egyenfeszültség. Felprogramozása az erre a célra fejlesztett ingyenes letöltő szoftverrel történik, számítógép USB portján keresztül vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével.

     A MobilGate-32c GSM kapunyitó bemenetei és kimeneti egy-egy max. 16 karakter hosszúságú névvel elnevezhetők, illetve meghatározható a két-két kimenet működtető parancsa is, melyeket a modulra küldve a relék (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajtanak. A MobilGate-32c GSM kapunyitó tetszőleges előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyával üzemeltethető. Panel verziója a MobilGate-32, dobozolt verziója MobilGate-32d, DIN sines verziója MobilGate-32c név alatt fut. Ezen modulcsalád minden egyes tagja rendelkezik egy nagyobb memóriával rendelkező változattal, melyek MobilGate-128 néven kaphatók. A MobilGate-32 GSM kapcsoló kétféle antennával szállítható. Megrendelhető rászerelt SMA csatlakozós, kétnormás bot-antennával, és rendelhető szintén kétnormás, SMA csatlakozós, külső mágneses antennával, mely kb. 0.5 m hosszú RG174-es koax kábelen keresztül csatlakoztatható a kapcsoló modulhoz. Minden, MobilGate családba tartozó GSM kapunyitó - távkapcsoló modult kompletten, antennával, driverrel, és letöltő szoftverrel együtt szállítunk.

     A kapunyitó szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármely SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, de az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza. A MobilGate-32c nagyáramú kapunyitó modul tápfeszültsége polaritás függő, a jobb oldali pontjára kerül a 10-30V, és a sorkapocs bal oldala a föld. A bemenet egyszerű kontaktusra kapcsol, a két pontja közül a baloldali a föld, és a jobboldali pontját kell az sms indításkor földre kötni. Kivezetésre került a 2 hanghívással és a 2 sms-sel vezérelhető relék nyitó (NC) és a záró (NO) kontaktusa is, a relék közös pontja a panelen ( C ) vagy (Com) rövidítéssel került jelölésre. Terhelhetőségük max. 230V és 8A lehet. A modul csavaros SMA antenna csatlakozójára a tartozékként adott bot antenna helyett 0.6 m hosszú kivezetéssel ellátott mágneses antenna is rászerelhető, így zárt fémbobozban kivezetett antenna mellett is alkalmazható. A készülék memóriájában tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.

     A MobilGate-32c gsm kapunyitó ingyenes letöltő szoftverünk gyors és egyszerű módot kínál a készülék felprogramozására. Az USB portra csatlakoztatott modult az operációs rendszer felismeri, a Windows XP, Windows-7, Windows-8 vagy újabb oprendszer a modult regisztrálja, és a letöltő szoftver a szines kezelőszervei aktiválásával jelzi, hogy belépett program üzemmódba. A monitoron megjelenő menüpontok az alapvető funkciók elérését teszik lehetővé, az ablakban pedig megjelenik és szerkeszthetővé válik a készülékbe letöltendő összes adat. Az adataink szabadon le-, és feltölthetők. Ha az utolsó letöltés óta SMS-ekkel az adatokat távolról módosították, akkor feltöltés után az a szoftverben megjeleníthető és ellenőrizhető.


olcsó gsm garázsnyitó olcsó mobil garázsnyitó ingyenes gsm kapunyitás


mobil távnyitó szoftver

    Tudnivalók:

 

  • A MobilGate-32c modul tápfeszültsége 10...30V közötti egyenfeszültség lehet.
  • A modulra váltakozó feszültséget kapcsolni tilos, ettől a modul tönkremehet.
  • A modulra nem kapcsolható olyan feszültség, mely 24Vac váltófeszültségből lett egyenirányítva. A kapott feszültség 34-38V lesz, ami működésképtelenné teheti a kapunyitó modult.
  • A MobilGate-32c modul kommunikáció alatt felvett átlagos áramfelvétele 200mA, így a biztonságos működéséhez legalább 12V 500mA-es tápegység vagy 24V 300mA-es egyenfeszültségű áramforrás szükséges. A kisebb tápegységekkel a modul nem üzemel megbízhatóan, és nagyon kis terhelhetőségű tápegységek esetén a működése el sem indul.
  • A MobilGate-32c kapunyitó modul bemenete feszültségmentes kontaktusos bemenet. Ezért a bemenetre bármiféle külső feszültséget adni tilos, annak hatására meghibásodhat.

  • A MobilGate-32c kapunyitót antenna nélkül bekapcsolni tilos. Az antenna hiánya a GSM modul meghibásodását okozhatja
  • A modul a szolgáltatótól vagy máshonnan érkező SMS-eket továbbítja az 1-es telefonszámra, így a feltöltőkártya esetén a szolgáltató által küldött egyenleget is. Azonban a SIM kártya teljes leürülése utána készülék (látszólag) működőképes, de kommunikálni már nem tud, így alkalmazása esetén a kártya egyenlegét célszerű rendszeresen figyelemmel kísérni !
  • A Mobilgate-32c csak PIN kód nélküli SIM kártyával képes működni. Feltöltő kártya esetében a szolgáltató önkiszolgáló ügyfélszolgálatán engedélyezni kell a SIM kártya hívószám elküldését (SMS és riasztás esetén így tudjuk hogy a modul hívott)
  • Feltöltő és előfizetéses kártya esetén is a hívásátirányítást, illeve az SMS küldést a szám foglaltság és a "nem elérhető" esetére egyaránt le kell tiltani!
gsm távvezérlés bekötés

Specifikációk:

Tápfeszültség: 10–30 Vdc
Nyugalmi áramfelvétel (12V): 30 mA
Áramfelvétel elengedett relékkel: 42 mA
Áramfelvétel behúzott relékkel: 125 mA
Max. áramfelvétel: 210 mA

Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Antenna csatl.: SMA bot, kétnormás
Üzemi hőmérséklet: -30 ... +70 C fok
Panel hosszúság: 108 mm
Panel szélesség: 90 mm
Panel magasság: 66 mm
Doboz típusa: C/4