MobilGate-127 - Gazdaságos GSM sorompó-, ajtó és kapunyitó 128 telefonszámra

olcsó mobilgate-127 kapunyitó

 

Ingyenes ajtó-, kapu-, garázs-, sorompó nyitás 128 telefonszámra

Bármilyen mobiltelefonról gazdaságosan működtethető

Rádiós távirányítók helyett kényelmesebb és olcsóbb

Lépcsőházak, társasházi bejáratok, mélygarázsok működtetésére

Parkoló-, sorompó és parkoló oszlopok távműködtetésére is alkalmas

Egyszerű távkapcsolásra, általános távműködtetésre ajánlott

Kényelmes, költségmentes, gyors és biztos távkapcsolást biztosít

Szolgáltatófüggetlen feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel

       A MobilGate-127 távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett, ipari GSM alapú távkapcsoló vagy kapunyitó modul, amelynek 1 db kisfeszültségű és kisáramú záró kontaktusos relé kimene van, amely a hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással működtethető előre programozott időre monostabil vagy bistabil üzemmódban egyaránt. A GSM kapunyitó128 telefonszámra programozható fel. Önálló ajtó-, sorompó, kapu, garázskapu, parkoló oszlop, stb. GSM távműködtetőjeként használható. Tápfeszültsége 10-30V közötti egyen- vagy váltófeszültség is lehet. Felprogramozása az erre a célra fejlesztett ingyenes letöltő szoftverrel történik Windows operációs rendszer alatt, számítógép USB portján keresztül vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével.

       A MobilGate-127 GSM sorompó-, ajtó-, kapuvezérlő-, stb. modul tetszőleges előfizetéses vagy feltöltős microSIM kártyával üzemeltethető. Bedobozolt, ráépített antennás verziója a MobilGate-127, szintén dobozolt, de külső mágnestalpas antennás kivitele a MobilGate-127a. A modulcsalád minden egyes tagja rendelkezik egy kisebb memóriával rendelkező változattal, melyek MobilGate-31 néven kaphatók, szintén ráépített- vagy külső antennás verzióban. A Mobilgate kapunyitóink további verziói a MobilGate-6, MobilGate-7, MobilGate-8, MobilGate-32 és MobilGate-128-as család tagjai, eltérő paraméterekkel és ennek megfelelően eltérő árakkal különböző felhasználói körök számára.

       A bedobozolt GSM kapuvezérlő szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármely SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. Minden MobilGate családba tartozó GSM kapunyitó - távkapcsoló modult kompletten, antennával, driverrel, és letöltő szoftverrel együtt szállítjuk, kétféle antenna kivitellel is.

      Nyugalmi állapotban a Mobilgate-127 szolgáltató-független GSM kapunyitó, PIN-kód nélküli előfizetéses vagy feltöltős microSIM kártyával a GSM hálózatra feljelentkezve kommunikációra kész állapotban van. A működéshez szükséges adatok, pl. szolgáltató SMS központ száma, a felhasználók telefonszámai, stb. letöltéssel, vagy meghatározott tartalmú SMS-sel programozható fel, hasonlóan a modul PIN kódjához. A felprogramozó SMS-ek az elküldésük után nyugtázásra kerülnek. A modul kikapcsolás után sem felejti el a beállított konfigurációt, így a telefonszámokat és egyéb beállításokat, stb. és a tápfeszültség megjelenése után az időzítő tartalma ugyan törlődik, és a modul alapállapotba kerül, de a működése ugyan-ott folytatódik. A modul a panelen lévő ipari GSM modemet rendszeresen lekérdezi, hálózati vagy térerő probléma esetén kikapcsolja, visszakapcsolja és újra feljelentkezteti a hálózatra, ezzel azt üzemképes állapotba hozva azt.


olcsó gsm kapunyitó gazdaságos gsm garázs nyitó olcsó gsm sorompó nyitó ingyen kapunyitás telefonnal

       A tápfeszültség piros sorkapcsaira 10-30V közti egyen- vagy váltófeszültség kapcsolható. A modulon a kimenet és tápfeszültség csatlakozó megjelölésre került. A kimenete egyáramkörös kisfeszültségű és kisáramú NO típusú relés kimenet, maximális terhelhetősége 48V és 1A terhelőáram. A relé közös, (Com) és záró (NO) érintkezői kerültek kivezetésre. A modem beépitett antennával, vagy csavaros SMA antenna csatlakozós kivitelben készül. A csatlakozóra kisméretű bot antenna csavarozható, vagy SMA-val szerelt koax kábelen lévő mágnestalpas antenna. A GSM kapunyitó tápfeszültség bemenete polaritás-független

       A MobilGate-127 GSM kapunyitó ingyenes letöltő szoftverünk gyors és egyszerű módot kínál a készülék felprogramozására. Az USB portra csatlakoztatott modult az operációs rendszer felismeri, a Windows XP, Windows-7, Windows-8 vagy újabb operációs rendszer a modult regisztrálja, és a letöltő szoftver a szines kezelőszervei aktiválásával jelzi, hogy belépett program üzemmódba. A monitoron megjelenő menüpontok az alapvető funkciók elérését teszik lehetővé, az ablakban pedig megjelenik és szerkeszthetővé válik a készülékbe letöltendő összes adat. Az adataink szabadon le-, és feltölthetők. Ha az utolsó letöltés óta SMS-ekkel az adatokat távolról módosították, akkor feltöltés után az a szoftverben megjeleníthető és ellenőrizhető. A különféle beállítások laptopra, számítógépre elmenthetők, később szerkeszthetők és visszatölthetők. A szoftverből a modul a bemenetek és kimenetek állapota, a feljelentkezett GSM térerő is lekérdezhető, és ellenőrzése képpen a kimeneti relék is külön-külön ki-, és bekapcsolhatók. A MobilGate-127 panelt mindenképp letöltő szoftverrel javasolt feprogramozni, de a kisebb módosítások (egy-egy telefonszám felvétele vagy törlése) praktikusan akár távolról is, SMS-ben elvégezhető. Ezért részletes memória térkép segíti a felha sználót a készülék programozásában.

       A megszerkesztett és letöltött program a számítógépen elmenthető, így a későbbiekben könnyen visszanézhető és módosítható.

ingyenes kapunyitás hívással


    Tudnivalók:

 • A modul tetszőleges előfizetéses vagy feltöltős microSIM kártyával üzemeltethető
 • A MobilGate készülék család minden tagja csak PIN kód nélküli microSIM kártyával képesek működni.
 • Feltöltő kártya esetében a szolgáltató önkiszolgáló ügyfélszolgálatán engedélyezni kell a SIM kártya hívószám elküldését (a hívószám felismertetéshez, vagyis a jogosultság megállapításához mindenképp szükséges)
 • A MobilGate-31 kapunyitó modul kommunikáció alatt felvett átlagos áramfelvétele 170mA, így a biztonságos működéséhez legalább 12V 500mA-es tápegység vagy 24V 300mA-es egyen- vagy váltófeszültségű áramforrás szükséges.
 • A modul a kapunyitókban található 24V-os transzformátorról is közvetlenül megtáplálható. A kisebb tápegységekkel a modul nem üzemel megbízhatóan, és nagyon kis terhelhetőségű tápegységek esetén a működése el sem indul.

olcsó mobil kapunyitó
   
 • Feltöltő és előfizetéses kártya esetén is a hívásátirányítást, illeve az SMS küldést a hívott szám foglaltság és a nem elérhető esetére a szolgáltató által küldendő értesítő SMS-eket egyaránt le kell tiltatni !
 • A MobilGate-127 kapunyitót antenna nélkül bekapcsolni tilos. Az antenna hiánya a GSM modul meghibásodását okozhatja, mely esetre a gyártói garancia nem vonatkozik.
 • A GSM kapunyitó modul a szolgáltatótól vagy bárhonnan érkező SMS-eket nem továbbítja az SMS-es telefonszámra, így a feltöltőkártya egyenlegét sem. Mivel a készülék kommunikációt nem kezdeményez, így a rajtalévő összeg sem fogy le. A SIM leürülése után a készülék fizikailag működőképes, de kommunikálni már nem tud, így a SIM egyenlegét célszerű rendszeresen figyelemmel kísérni !
 • A felhasználói telefonszámot mindig nemzetközi formátumban kell megadni. Mindenképp (+) azaz "plusz" jel nélkül, de a 36-os országkóddal kezdődően ebben a formában: 36xxyyyyyyy, (pl. ehhez hasonlóan: 36 30 255 7688)
 • Egy kézi GSM telefon segítségével kapcsolja ki a PIN kód kérést a SIM kártyáról.
 • A SIM kártya fenti beállításait egy kézi telefonba betéve a szolgáltató automata ügyfélszolgálatán kell végrehajtani az ott hallható menürendszer utasításai alapján

 

gazdaságos mobil garázsnyitó

Specifikációk:

Tápfeszültség: 10–30 V AC vagy DC
Nyugalmi áramfelvétel (12Vdc): 30 mA
Áramfelvétel elengedett relével: 36 mA
Áramfelvétel behúzott relével: 105 mA
Max. áramfelvétel: 170 mA

Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Antenna csatl.: SMA bot, kétnormás
Üzemi hőmérséklet: -30 ... +70 C fok
Panel hosszúság: 68 mm
Panel szélesség: 52 mm
Panel magasság: 15 mm